Як стати тритментологом за день і скільки вчитися на тритментолога насправді?
Журнал

Як стати тритментологом за день і скільки вчитися на тритментолога насправді?

Як швидко стати майстром реконструкції волосся. Повноцінна професія за один майстер-клас. Швидке експрес навчання.

33.jpg
Курс по теме:
Тритментолог
Врабiй Iван
Врабiй Iван

Правило №1. Отримати статус «Тритментолог» можна ТІЛЬКИ В BLESS ACADEMY. По іншому ніяк. На це слово є патент про авторське право та зареєстрований торговий знак.

 

Правило №2. Якщо вам обіцяють стати тритментологом за 1 день – вас дурять.

 

Подумайте, як для здобуття повноцінної професії майстра реконструкції волосся буде достатньо одного дня? Це фізично неможливо. Особливо якщо ми говоримо про навчання майстрів з нуля. Має бути як потужна база теорії, так і якісно опрацьована практика!

 

На території України діє змішаний формат навчання: онлайн-теорія із виконанням домашніх завдань та практика під наглядом викладача Академії. На це виділяється 30 календарних днів (місяць). По факту, пройти курс «Тритментолог» можна і за тиждень. Було б бажання та можливості студента.

 

На території Росії, Литви, Латвії, Молдови, Придністров'я та Болгарії діє офлайн-формат навчання. Це 4 дні потужного інтенсиву у малокомплектній групі, після якого людина виходить готовим вузькопрофільним спеціалістом реконструкції волосся.

 

Офіційно стати тритментологом за день не можна. Якщо вам надходить така пропозиція – повідомте нам у соціальних мережах: ФейсбукІнстаграм та Телеграм.

 

Сертифіковані майстри-тритментологи випускаються лише у BLESS Академії. Інші навчання є підробкою, за які команда Академії не несе відповідальності. Для перевірки майстра на звання «тритментолог» переходьте до реєстру тритментологів. Для перевірки справжності навчання на тритментолога залишайте заявку на цьому сайті.